https://fastgoedzaak.nl/210122/fase11/compleet/tour.html

TE KOOP BEDRIJFSHALLEN EN TE HUUR WINKELRUIMTE!

Ontdek bedrijvenpark De Kolken in Soest

HF Vastgoed transformeert het voormalige terrein van de historische TBS fabriek, van oudsher wereldwijd leverancier van kolken en putafdekkingen, naar een nieuw te realiseren multifunctioneel bedrijventerrein. Het terrein is gelegen op de kop van bedrijfsterrein Soestdijkse Grachten, en wordt herontwikkeld tot een flexibele mix van hoogwaardige bedrijfsunits, met differentiatie in groottes, uitvoering en uitstraling.

Een unieke locatie in het groene hart van midden Nederland. Nabij Utrecht, Amersfoort en het Gooi is de geografische ligging van Soest uitstekend te noemen.

Welkom bij bedrijvenpark De Kolken!

Blijf op de hoogte

Aanbod

Het project voorziet in een flexibele mix van bedrijfsunits van verschillende groottes, met differentiatie in uitstraling. Een combinatie van meerdere units, en daardoor het op maat kunnen voldoen aan wensen van de koper, is tevens mogelijk en bespreekbaar. De units voldoen uiteraard aan de nieuwste normen van het Bouwbesluit. Zowel de binnen- als buitenzijde van de bedrijfsunits is van hoge kwaliteit en kent daardoor een mooie representatieve uitstraling. De vraagprijs is vanaf € 167.500,- v.o.n. excl. BTW.

Deze kwalitatief hoogwaardige bedrijfs-/kantoorunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers voor het vestigen van bedrijfs- of productieruimte, eventueel in combinatie met kantoor- of opslagruimte. De hoogwaardige kwaliteit en uitstekende locatie garandeert een goede verhuurbaarheid en daarmee een solide langjarig beleggingsrendement. De mogelijkheid om de unit per bouwlaag door koper te splitsen is er eveneens. Zo kan er voor gekozen worden om een gedeelte van de ruimte zelf te gebruiken en een deel te verhuren aan een derde partij.

De units worden gefaseerd verkocht. In FASE 1 wordt gebouw 2 (de hallen aan de binnenzijde/ achterste deel) aangeboden. Het gaat om verschillende bedrijfsunits vanaf circa 99 m² tot circa 1.062 m².

Naast de mogelijkheid om bedrijfsunits te kunnen kopen, bieden we op De Kolken Soest ook nog 3 riante commerciële winkelruimtes aan voor de verhuur.

Klik op een verdieping om het actuele aanbod aan bedrijfsunits te bekijken

Commercieel

Winkelruimte

Beschikbaarheid:
In Fase 1 wordt een representatief gebouw met een vloeroppervlak van circa 14.000 m² gerealiseerd. Voor de verhuur is slechts nog beschikbaar circa 3.660 m² BVO gelegen op de begane grond aan de linkerzijde. Aan de rechterzijde zal de Gamma zich vestigen.

Huurprijs:
De huurprijs voor de begane grond bedraagt € 110,- per m² per jaar exclusief BTW.

Parkeergelegenheid:
Er word zeer ruime parkeergelegenheid aangelegd op het omliggende terrein.

Opleveringsniveau:
De units worden in casco staat opgeleverd.

Oplevering:
De verwachting is dat de units Q3 2022 opgeleverd zullen worden.

Bestemming:
Grootschalige perifere detailhandel.

Terrein:
Op het terrein zal tevens nog een aantal bedrijfsruimten vanaf circa 82 m² met parkeervoorzieningen worden gerealiseerd.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. ,

Voorbehoud:
De beelden zijn slechts indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem direct contact op met de verhurende makelaar

Voorzieningen

De Kolken ligt op bedrijventerrein Soestdijkse Grachten op het voormalige TBS-terrein.

De Soestdijkse Grachten heeft een totale oppervlakte van circa 100 hectare. Dankzij enkele bedrijfsverzamelgebouwen is de afgelopen jaren het aantal bedrijven sterk gestegen. Er zijn er zo’n 440 bedrijven uit verschillende branches gevestigd: o.a.automotive, metaal, handel, transport , grootschalige detailhandel en dienstverlening.

Over het gehele terrein zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

CENTRAAL EN GOED BEREIKBAAR

Ideale ligging

'De Kolken' heeft qua ligging een gunstige en strategische plek ten opzichte van het centrum van Soest.

De Koningsweg is één van de belangrijkste toegangswegen van Soest en het bedrijventerrein ‘Soestdijkse Grachten’ is hier bijna volledig door omsloten.
Afstanden tot de rijkssnelwegen, de A27, A28 en A1 zijn ca. 5-10 km en het treinstation ‘Soestdijk’ is op ca. 3 km gelegen. Met de auto zijn de omliggende steden Hilversum, Amersfoort en Utrecht binnen 15 minuten te rijden. De geografische ligging van Soest en de Koningsweg is goed te noemen.

Kortom perfect omsloten door de A1, A27 en A28 en tegelijkertijd gelegen in een prachtige groene omgeving.

Planning en fasering

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van De Kolken Soest. De realisatie zal in fases gaan. De globale planning voor de komende jaren:

TBS terrein soest

Historie

In het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw richt de heer O. Zimmerman het Technisch Bureau voor gietijzer producten Soest (TBS) op. Hij vestigt zich in een garagepand in Soest. TBS produceert aanvankelijk alleen kolken en putafdekkingen van gietijzer. Na een korte periode verhuist het bedrijf naar de molen ‘de Vlijt’ aan de Kerkstraat. In 1952 verhuist het bedrijf naar het nieuwe industrieterrein aan de Beckeringhstraat/Koningsweg. TBS levert in die periode kolken en putafdekkingen aan alle gemeenten in Nederland, maar ook aan de Belgische markt.

In de jaren zestig wordt TBS marktleider op het gebied van kolken, putafdekkingen, schuiven en terugslagkleppen. In de jaren negentig wordt TBS een onderdeel van de Ballast Nedam en in die periode wordt er flink ingezet op certificering en productontwikkeling. TBS vertegenwoordigt als marktleider de Nederlandse afwateringsbranche in diverse Europese Norm commissies.

Actueel

Twee nieuwkomers op De Kolken
18-02-2022
Bedrijfsunits te koop
15-11-2021
GAMMA komt naar De Kolken!
15-06-2021

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of interesse in een winkelruimte en/of bedrijfshal op De Kolken Soest? Schrijf je in via onderstaande button!

Schrijf je in

Een ontwikkeling van: HF Vastgoed

Verkoop & Informatie:

Winkelruimte:
Castanea Bedrijfsmakelaars
035-646 00 50
info@castanea.nl
Behandelend makelaar: mr. S.H. (Bas) Bakker RM

Bedrijfsunits:
Majoor Bedrijfsmakelaars
035-6036282
info@makelaarsmajoor.nl
Behandelend makelaar: Edwin B.W. Majoor