https://fastgoedzaak.nl/210122/fase11/compleet/tour.html

TE KOOP "BEDRIJFSRUIMTE"

Ontdek bedrijvenpark De Kolken in Soest

"De Kolken" is een nieuw te realiseren bedrijventerrein gelegen op de kop van bedrijventerrein Soestdijkse grachten. De Kolken heeft door zijn uitstekende ligging een herkenbaar en markant aanzicht, waardoor reclame-uitingen en zichtbaarheid grote plussen zijn.

Aanbod

Het project voorziet in een flexibele mix van bedrijfsunits van verschillende groottes, met differentiatie in uitstraling. Een combinatie van meerdere units, en daardoor het op maat kunnen voldoen aan wensen van de koper, is tevens mogelijk en bespreekbaar. De units voldoen uiteraard aan de nieuwste normen van het Bouwbesluit. Zowel de binnen- als buitenzijde van de bedrijfsunits is van hoge kwaliteit en kent daardoor een mooie representatieve uitstraling.

Deze kwalitatief hoogwaardige bedrijfs-/kantoorunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers voor het vestigen van bedrijfs- of productieruimte, eventueel in combinatie met kantoor- of opslagruimte. De hoogwaardige kwaliteit en uitstekende locatie garandeert ook een goede verhuurbaarheid en daarmee een solide langjarig beleggingsrendement. De mogelijkheid om de unit per bouwlaag door koper te splitsen is er eveneens. Zo kan er voor gekozen worden om een gedeelte van de ruimte zelf te gebruiken en een deel te verhuren aan een derde partij.

32 bedrijfsunits van 97 tot 247m²

Fase 1

Beschikbaarheid:
Fase 1 bestaat uit 2 gebouwen met hoogwaardige nieuwbouw bedrijfsunits van 97 tot 247m².

Koopprijs:
De bedrijfsunits variëren in prijs van € 180.000,- tot € 425.000,- v.o.n. excl. BTW.

Parkeergelegenheid:
Op het terrein zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau:
De units worden in casco + staat opgeleverd.

Oplevering:
De oplevering (en sleuteloverdracht) wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2024.

Bestemming:
Bedrijfsruimte.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Voorbehoud:
De beelden zijn slechts indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem direct contact op met de makelaar

Initiatief woningen

Ontdek het wonen

Coming soon

Voorzieningen

De Kolken ligt op bedrijventerrein Soestdijkse Grachten op het voormalige TBS-terrein.

Soestdijkse Grachten heeft een totale oppervlakte van circa 100 hectare. Dankzij enkele bedrijfsverzamelgebouwen is de afgelopen jaren het aantal bedrijven sterk gestegen. Er zijn er zo’n 440 bedrijven uit verschillende branches gevestigd: o.a.automotive, metaal, handel, transport , grootschalige detailhandel en dienstverlening.

Over het gehele terrein zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

CENTRAAL EN GOED BEREIKBAAR

Ideale ligging

'De Kolken' heeft qua ligging een gunstige en strategische plek ten opzichte van het centrum van Soest.

De Koningsweg is één van de belangrijkste toegangswegen van Soest en het bedrijventerrein ‘Soestdijkse Grachten’ is hier bijna volledig door omsloten.
Afstanden tot de rijkssnelwegen, de A27, A28 en A1 zijn ca. 5-10 km en het treinstation ‘Soestdijk’ is op ca. 3 km gelegen. Met de auto zijn de omliggende steden Hilversum, Amersfoort en Utrecht binnen 15 minuten te rijden. De geografische ligging van Soest en de Koningsweg is uitstekend te noemen.

Start bouw en oplevering

De start van de bouw zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 zijn. De oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal van 2024.

TBS terrein soest

Historie

In het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw richt de heer O. Zimmerman het Technisch Bureau voor gietijzer producten Soest (TBS) op. Hij vestigt zich in een garagepand in Soest. TBS produceert aanvankelijk alleen kolken en putafdekkingen van gietijzer. Na een korte periode verhuist het bedrijf naar de molen ‘de Vlijt’ aan de Kerkstraat. In 1952 verhuist het bedrijf naar het nieuwe industrieterrein aan de Beckeringhstraat/Koningsweg. TBS levert in die periode kolken en putafdekkingen aan alle gemeenten in Nederland, maar ook aan de Belgische markt.

In de jaren zestig wordt TBS marktleider op het gebied van kolken, putafdekkingen, schuiven en terugslagkleppen. In de jaren negentig wordt TBS een onderdeel van de Ballast Nedam en in die periode wordt er flink ingezet op certificering en productontwikkeling. TBS vertegenwoordigt als marktleider de Nederlandse afwateringsbranche in diverse Europese Norm commissies.

Actueel

De spijker
25-10-2023
De eerste steen
11-10-2023

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of interesse in een bedrijfsruimte op De Kolken Soest? Neem direct contact op met de makelaar!

Een ontwikkeling van: HF Vastgoed

Verkoop & Informatie:

Castanea Bedrijfsmakelaars
035-646 00 50
info@castanea.nl
Behandelend makelaar: mr. S.H. (Bas) Bakker RM

Majoor Bedrijfsmakelaars
035-6036282
info@makelaarsmajoor.nl
Behandelend makelaar: Edwin B.W. Majoor